Vissza

Tanácsadói nap: a tankerületi központok működése, a működtetői feladatok átadása-átvétele



A 2017. évi jogszabály-változások következtében a működtetői feladatokat az újonnan létrejövő tankerületi központok vették át. Hajnal Gabriella előadása.

 

Szeretettel meghívjuk Önt a A tankerületi központok működése, működtetői feladatok átadása-átvétele (iskolaigazgatók részére) című Tanácsadói Nap megtekintésére.

Alakítsa Ön is az előadás tematikáját, küldje be kérdéseit az adott témában (az előadás ideje alatt) és szakértőnk részletes választ biztosít a konzultációs részben!.

Előadónk (15,00-16,30 óra között): Hajnal Gabriella
szakmai elnökhelyettes, Klebelsberg Központ

Szakmai napunk programja:

A 2017-es év jelentős változásokat hoz a közoktatási intézmények életébe: január 1-jétől a fenntartói és a működtetői feladatokat egyaránt az állam fogja biztosítani, a KLIK jogutódjaiként Tankerületi Központok alakulnak, átalakítva a foglalkoztatás és a működtetés rendszerét is.

Tudjon meg minél többet az új feladatokról, a jogszabályi környezet módosulásáról, a feltételek alakulásáról.
Előadónk, Hajnal Gabriella, a központ oldaláról, valamint egykori intézményvezetőként az iskolaigazgatók szemszögéből is megvilágítja a folyamatot.

A tanácsadói nap online megtekintéséhez kérjük, regisztrájon itt.

Személyes részvételhez (a kiadó székhelyén: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.) kérjük, írjon e-mailt az alábbi címre: horvath.karina@menedzserpraxis.hu

2017-02-09 | Iskolaszolga.hu | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>