Vissza

Február 1-jéig marad a digitális tanrend a középiskolákban



Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár úr tegnapi tájékoztatása értelmében a járványhelyzet jelenlegi alakulása és az új vírusmutációt figyelembe véve az operatív törzs a digitális oktatás meghosszabbítását javasolta a középiskolákban.

 

A ma reggeli miniszterelnöki bejelentés értelmében 2021. február 1-jéig meghosszabbítja a kormány a korlátozó intézkedéseket és eddig az időpontig mindenképpen marad a digitális tanrend is a középiskolákban. Ez nem csak a négyévfolyamos gimnáziumokat, hanem a szakképző intézményeket is érinti, azonban a gyerekek a hat- és nyolcévfolyamos gimnáziumokba a nyolcadik évfolyamig, valamint az általános iskolákba és az óvodákban továbbra is bejárnak.

Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár úr tegnapi tájékoztatása értelmében a járványhelyzet jelenlegi alakulása és az új vírusmutációt figyelembe véve az operatív törzs a digitális oktatás meghosszabbítását javasolta a középiskolákban. Az iskolákba egyébként indokolt esetben – például felzárkóztatás miatt – ahogyan eddig, úgy továbbra is be lehet menni, ami a közelgő félévzárás miatt lehet fontos a diákoknak és a tanároknak.

2021-01-08 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>