Vissza

Versenyfelhívások szakiskolai tanulók részére



Versenyfelhívások jelentek meg szakiskolai tanulók részére. A versenyek díjmentesek. Részletek a www.nive.hu oldalon olvashatók.

 szakképzés

A Hivatalos Értesítő 2021. január 14-i számában összesen négy versenyfelhívás jelent meg többségében szakiskolai tanulók részére. Ezek az Agrárminisztérium versenyfelhívása a szakiskolai képzésben részt vevő tanulók számára a 2020/2021. tanévi Szakma Kiváló Tanulója Versenyre, továbbá az Innovációs és Technológiai Minisztérium három versenyfelhívása a 2020/2021. tanévi Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyére, a szakiskolai képzésben részt vevő tanulók számára a 2020/2021. tanévi Szakma Kiváló Tanulója Versenyre, valamint a készségfejlesztő iskolai tanulók számára a 2020/2021. tanévi országos Szakmai Tantárgyi Komplex Versenyre.


A versenyek elődöntőinek, döntőnek, fordulóinak időpontját és helyét a versenykiírás tartalmazza. Valamennyi versenyt a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezi. A versenyeken nevezési díj nincs, amelyekre a Hivatal honlapján (www.nive.hu) lehet nevezni, és további tájékoztatást kapni a versenyekkel kapcsolatban.

2021-01-18 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>