Vissza

Összefoglaló jelentés a korai iskolaelhagyásról



Január 31-ig kell elkészteni az összefoglaló jelentést a korai iskolaelhagyás megelőzését támogató rendszer kapcsán a megelőző év összesített adatairól és intézkedéseiről.


2021. január 31-ig kell elkészíteni az összefoglaló jelentést a korai iskolaelhagyás megelőzését támogató rendszer kapcsán a megelőző év összesített adatairól és intézkedéseiről. A rendszer a korai iskolaelhagyással veszélyeztetett tanuló komplex, rendszerszintű pedagógiai támogatása céljából a korai iskolaelhagyás megelőzésének támogatására működtetett rendszer, amelyhez kapcsolódóan a szakképzési államigazgatási szerv pedagógiai-szakmai támogatást nyújt a korai iskolaelhagyással veszélyeztetett tanuló, az oktató, a szakképző intézmény és a fenntartó számára.

A rendszert a szakképzési államigazgatási szerv a regisztrációs és tanulmányi alaprendszer részeként működteti, amelybe a szakképző intézmény a korai iskolaelhagyással veszélyeztetett tanulók létszámát meghatározott adatok szerint összesítve, valamint az alkalmazott intézkedéseket feladatellátási helyenként összesített formában, évfolyamonkénti és tantárgyankénti bontásban az adott tanév első félévére vonatkozóan február tizedikéig és az adott tanév második félévére vonatkozóan június harmincadikáig feltölti a szakképzés információs rendszerébe.

2021-02-01 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>