Vissza

Már lekérdezhetők a jelentkezők adatai a KIFIR-ben



A mai naptól le tudják kérdezni a középfokú intézmények a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programban rögzített felvételivel kapcsolatos adatokat.

 középiskolai felvételi

Az Oktatási Hivatal 2021. február 22-től lehetővé tette a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programban rögzített adatok lekérdezését középfokú intézmények számára. A https://tg.kir.hu/KIFIR2/JellapLeker linken elérhető programban az általános iskolák, valamint az egyéni jelentkezők által a KIFIR adatlapkitöltő rendszerben rögzített tanulói adatokat kérdezhetik le a középfokú intézmények. A programba az OM azonosító/Technikai azonosító, a felhasználói név és a jelszó megadását követően lehet belépni. (A bejelentkezés előtt az intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerben ki kell osztani a szükséges jogosultságokat.)


Az Oktatási Hivatal felhívta az intézmények figyelmét, hogy a programban az egyéni jelentkezők jelentkezési adatai kizárólag a tanulói adatlapok beérkezését és feldolgozását követően jelennek meg. Az Oktatási Hivatalba beérkező adatlapok feldolgozása folyamatos.

2021-02-23 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>