Vissza

OKTV döntők március 6-a után



Az EMMI elhalasztja a március 8-i OKTV döntőket.

 

Az Oktatási Hivatal a 2021. március 5-én megjelent tájékoztatása értelmében az EMMI-vel egyetértve döntést hozott a március 6-tól kezdődően megrendezésre kerülő az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőinek megrendezésével kapcsolatban.


A hatályban levő védelmi intézkedés szigorítására tekintettel, a tanulók és kísérőik közösségi közlekedésben való részvételének elkerülése érdekében, továbbá egyes döntők részvevőinek nagy száma miatt a március 5-ére (péntekre) meghirdetett (román nyelv és irodalom, szlovák nyelv és irodalom), valamint a március 6-ára (szombatra) meghirdetett informatika II. kategória döntők az eredetileg tervezett módon kerülnek megrendezésre.

A március 8-ára (hétfőre) meghirdetett döntők (nemzetiségi nyelv és irodalom, szlovén nemzetiségi nyelv és horvát nyelv és irodalom) egy április 7. utáni napon kerülnek megrendezésre. A március 8. utánra meghirdetett döntők azonban – a tavalyihoz hasonlóan – ebben a tanévben is elmaradnak. (Ezen versenyek esetében a szakmai bizottságok a végeredményeket a március 8-áig elért eredmények figyelembevételével állapítják majd meg.)

2021-03-05 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>