Vissza

Felvételi jegyzék nyilvánosságra hozása március 16. helyett március 22-ig



A járványügyi helyzet miatt március 16. helyett 22-ig kell nyilvánosságra hozniuk a középfokú iskoláknak a felvételizők felvételi jegyzékét.

 középiskolai felvételi

A járványügyi helyzetre tekintettel a középfokú iskoláknak 2021. március 16. helyett március 22-ig kell nyilvánosságra hozni a honlapjukon a felvételizők felvételi jegyzékét a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III. 05.) EMMI határozat értelmében.

A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező a jelentkezési lapján kérte, hogy a felvételi jegyzékben egyéni adat, jelige alkalmazásával szerepeltessék, akkor a középfokú iskola az oktatási azonosító szám helyett a jelentkező egyéni adatát, jeligéjét tünteti fel. A felvételi jegyzéket tanulmányi területenként kell elkészíteni, valamennyi, az adott tanulmányi területre jelentkező feltüntetésével. A jegyzék a jelentkező azonosító adata mellett tartalmazza a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredményét és az iskola által meghatározott rangsorban elfoglalt helyét.

2021-03-16 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>