Vissza

A tantárgyfelosztás megküldése



Augusztus 15. a tantárgyfelosztás megküldésének a határideje.

 

Az iskola 2021/2022-es tanévi pedagógiai munkája tervezéséhez tantárgyfelosztást készít, amelynek keretében 2021. augusztus 15-ig kellett megküldeni a tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából a fenntartónak.

A tantárgyfelosztásnak a következőket kell tartalmaznia: a tanév évszámát, az iskola nevét, a pedagógus tantárgyfelosztási sorszámát, nevét, végzettségét, szakképzettségét és az általa tanított tantárgyakat, egyéb foglalkozásokat, az osztályok, csoportok megjelölését és óratervi óráik számát, a pedagógus által ellátott óratervi órák és egyéb foglalkozások számát osztályonként és tantárgyanként, egyéb foglalkozásonként, az egyes pedagógusok neveléssel-oktatással lekötött óraszámát, az órakedvezményre jogosító jogcímeket, az előzőek szerinti külön-külön összesített óraszámot, valamint a fenntartó által engedélyezett pedagógus-álláshelyek számát.

Az alapfokú művészeti iskolában és a művészeti szakközépiskolában szakgimnáziumban a tantárgyfelosztásban az egyéni órák és a csoportos tantárgyak óráit azzal az eltéréssel kell feltüntetni, hogy abból a tantárgyfelosztás tartalma megállapítható legyen.

2021-08-15 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>