Vissza

Kéthetes külföldi nyelvi képzés diákoknak – 2022 nyarától



A Tempus Közalapítvány közzétette, hogy most már tényleg elindulnak jövő nyáron a kéthetes külföldi nyelvi tanulmányutak az iskolásoknak.

 

A középiskolásoknak 2019-ben meghirdetett, de a pandémia miatt kétszer is lefújt kéthetes, külföldi – egyéni vagy csoportos – nyelvtanulási program a Tempus Közalapítvány információi szerint 2022 nyarán valóban elindulhat. A Külföldi Nyelvtanulási Program pályázati felülete (www.knyp.hu) hamarosan mindenki számára elérhetővé válik, így még a pályázat várhatóan 2022. februári megnyitása előtt lehetőség nyílik a Programban részt vevő külföldi nyelviskolák megismerésére.

A kedvezményezett 9. és 11. évfolyamos tanulókkal jogviszonyban álló köznevelési vagy szakképző intézményeknek 2021. november 16-tól van lehetősége megkezdeni az intézményi adategyeztetést a Program pályázati felületén. A Tempus Közalapítvány mindezeken túl felhívja a figyelmet arra, hogy a nyelvi programban való részvételkor szem előtt kell majd tartani a koronavírus-világjárvány miatt elrendelt járványügyi intézkedéseket, ezért annak megvalósíthatósága továbbra is függ a fogadó országok beutazási szabályaitól."

2021-11-18 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>