Vissza

Január 27-én lesz a Pedagógus Expo



A Budapesti Kongresszusi Központban kerül megrendezésre a Pedagógus Expo – Élmény és pedagógia elnevezésű esemény 2024. január 27-én.

A Budapesti Kongresszusi Központban kerül megrendezésre a Pedagógus Expo – Élmény és pedagógia elnevezésű esemény 2024. január 27-én a Belügyminisztérium támogatásával (https://pedagogusexpo.hu). A rendezvényen való részvétel öt kreditet biztosít a kötelező pedagógus továbbképzés szabadon választható pontrészből.


A látogatók az összesen négy teremben zajló programokon belül előadást hallgathatnak meg többek között Dr. habil Varga Lászlótól, a Benedek Elek Pedagógiai Kar dékánjától „Más gyerekkor… hidak vagyunk a mába” címmel vagy Csépe Valéria pszichológustól „Varázslat a tanterembe: művészet a tanításban és tanulásban” címmel, illetőleg Fási Andreától, az Oktatási Hivatal osztályvezetőjétől a „Csodaszarvas Program és a Jeles Napok felhasználása a köznevelésben” címmel. De előadást tart még Kerekes Valéria és Böddi Zsófia is az óvoda-iskola átmenetről, és Sipos Imre, az Oktatási Hivatal tartalomfejlesztési és tankönyvkiadási elnökhelyettese az okostankönyvekről.

2024-01-22 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>