Vissza

Tájékoztató az agrár Szakmai Tanulmányi Versenyek elődöntőiről



Az agrárkamara megjelentetett egy tájékoztatót az agrárszakmákban szervezett Szakmai Tanulmányi Versenyek elődöntőjéről.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a honlapján (https://www.nak.hu) egy tájékoztatás jelentetett meg az agrár szakmákban megszervezésre kerülő Szakmai Tanulmányi Versenyek (OSZTV, SZKTV) elődöntőjéről.

Eszerint az SZKTV-k elődöntőjét az agrárkamara – az Agrárminisztérium hatáskörébe tartozó 2023/2024 évi szakmai tanulmányi versenyek versenyfelhívása szerint – a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen (MATE) Gödöllőn interaktív formában szervezi. Az elődöntőn a versenyzők – a NAK e-learning rendszerének alkalmazásával – központi interaktív feladatokat oldanak meg az agrárszakmák képzési és kimenti követelmények alapján összeállított, abban meghatározott témaköröknek megfelelően. Az interaktív feladatok a képzési idő teljes tananyagát tartalmazzák, a feladattípusok eltérhetnek a KKK-ban meghatározottaktól. Minden elődöntő helyszíne a MATE (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.), amelyek 2024. január 30. és február 1. között kerülnek lebonyolításra.

2024-01-29 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>