Vissza

Találkozó az Arany János Programba jelentkező, a pótló írásbelin részt vett tanulókkal



Január 31-re kell megszervezni a találkozót az Arany János Programba jelentkező, pótló írásbelin részt vett tanulók számára.


2024. január 31-ére kell megszervezniük az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek a találkozást a programba jelentkező azon tanulókkal, akik a pótló írásbelin vettek részt a 2023/2024-es tanév rendjéről szóló rendelet értelmében. Január 20-án zajlottak le a központi középfokú felvételi vizsgák az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők számára. Azok, akik ezen az írásbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni, a pótló központi írásbeli felvételi vizsgákat január 30-án 14.00 órakor tudják megírni.

Az intézményeknek a találkozót a nem pótló felvételin részt vettek számára 2023. január 19-re kellett megszervezni. Az Arany János Tehetséggondozó Programra 2023. december 8-ig kellett benyújtani a pályázatokat a 8. évfolyamos tanulóknak. A program célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok továbbtanulását, amelybe jelentkezhet minden olyan tanuló, aki tanulói jogviszonyban áll, a középiskola 9. évfolyamára jelentkezik abban a tanévben, amelyben a pályázat meghirdetésre kerül, és meghatározott ok miatt hátrányos helyzetűnek minősül.

2024-01-29 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>