Vissza

Olimpiai Értékek Iskolai Program



A MOB a Testnevelési Egyetemmel együtt továbbképzési tréninget indított pedagógusoknak „Olimpiai Értékek Iskolai Program – Olimpiai nevelés az iskolákban” címmel.

A Magyar Olimpiai Bizottság a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel együttműködve egy továbbképzési tréninget indított „Olimpiai Értékek Iskolai Program – Olimpiai nevelés az iskolákban” címmel. A program célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg az olimpiai értékeket, ezen belül pedig három alapvető emberi értéket: a kiválóságot, a tiszteletet és a barátságot a felnövekvő nemzedékkel.


A program egy olyan továbbképzési tréning, amely segítségével az iskolák megismerkedhetnek az olimpizmus oktatási elveivel, iskolai jó gyakorlataival. Az ingyenes, egynapos, 10 órás tréning célja, hogy a résztvevő pedagógusok és a szakképzésben oktatók, változatos és modern oktatási módszerek segítségével nyerjenek betekintést az olimpiai nevelés témáiba. Az előzetesen megadott időpontokra jelenleg minden hely betelt, azonban újabb időpontok várhatók, ezért a szervezők kérik, hogy az érdeklődők folyamatosan látogassák a program honlapját, a https://olimpia.hu/ és a https://tftovabbkepzo.hu/ linkeken.

2024-02-08 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>