Vissza

Teendők érettségire jelentkezés után



A május-júniusi érettségi vizsgaidőszakára a jelentkezési határidő csütörtökön lejárt, amellyel kapcsolatban az OH másnap egy rövid tájékoztatót tett közzé.

A 2023/2024-es tanév május-júniusi vizsgaidőszakának érettségi vizsgáira 2024. február 15-ig kellett jelentkezni, így a jelentkezési határidő lejárt, amellyel kapcsolatban másnap, azaz február 16-án az Oktatási Hivatal egy rövid tájékoztatást tett közzé a honlapján (https://www.oktatas.hu/). Eszerint azok a jelentkezők, akik az „Érettségi Elektronikus Jelentkezési Lap (E-jel)” programon (https://ejel.ketszintu.hu/belepes) keresztül nyújtották be a 2023/2024. tanév május-júniusi vizsgaidőszakára az érettségi jelentkezésüket, a felhasználói felületükön az eljárás menetében további ügyintézési folyamatokat kezdeményezhetnek a program felhasználói útmutatójában leírtak szerint.

A Hivatal oldalán megtalálhatók továbbra is a „Jelentkezéssel kapcsolatos további részletes információk”, valamint az „Érettségi vizsgákra vonatkozó további információk” című tájékoztató dokumentumok.

2024-02-19 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>