Vissza

Nevezési határidő az XIII. Országos Zongora országos döntőire és az a VIII. Országos Néptáncverseny regionális válogatóira



Március 5. a nevezési határidő az Országos Zongora versenyre és az Országos Néptáncversenyre.

2024. március 5. a nevezési határidő a középiskolai XIII. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny országos döntőjére és a VIII. Országos Néptáncverseny (szóló és páros) regionális válogatóira a 2023/2024-es tanévben. A versenyek a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi versenyek, amelyeknek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. Az első verseny döntőjére április 19. és 21. között, a második verseny döntőjére pedig május 10-én és 11-én kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2024-03-01 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>