Vissza

Nevezési határidő a tanulásban akadályozott tanulók XLVII. Országos Komplex Tanulmányi Versenyének megyei válogatóira



Március 8. a nevezési határidő a tanulásban akadályozott tanulók XLVII. Országos Komplex Tanulmányi Versenyének megyei válogatóira.

2024. március 8. a nevezési határidő a tanulásban akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskolák tanulóinak XLVII. Országos Komplex Tanulmányi Versenyének megyei válogatóira.

A versenyt a Belügyminisztérium a 2023/2024. tanévben a sajátos nevelési igényű tanulók nevelését-oktatását ellátó és az integráló többségi általános iskolák részére az anyagilag támogatott országos tanulmányi versenyek keretében hirdette meg. A verseny célja, hogy megvalósuljon a tanulásban akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskolák 6. és 7. évfolyamos tanulóinak a tehetséggondozása, a versenyzők kiemelkedő képességének, teljesítményének bemutatása; pályaorientációjuk segítése. Az Oktatási Hivatal a vármegyei válogatók rendezésével egységes gyógypedagógiai módszertani intézményeket (EGYMI) bíz meg. A vármegyei válogatókat április 18-án rendezik meg, a verseny döntője pedig 2024. május 30-án és 31-én lesz.

2024-03-05 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>