Vissza

Szakmai nap felnőttképzést folytató intézmények részére



A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai napot szervez felnőttképzést folytató intézmények szakmai vezetői, oktatásszervezői részére.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai napot szervez felnőttképzést folytató intézmények szakmai vezetői, oktatásszervezői részére. A szakmai napok időpontjai 2018. április 18. és 2018. május 17. A kiscsoportos foglalkozások keretében megvalósuló programot a Hivatal elsősorban azon személyeknek ajánlja, akik tevékenyen részt vesznek, vagy részt fognak venni a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzések megszervezésében, lebonyolításában.


A szakmai napon a szakképzés jogszabályi háttere, a felnőttképzés aktuális szabályozása kerül terítékre, illetőleg oktatásszervezési feladatokról, az EPALE-ről, mint a közösségi tudásmegosztás színteréről lesz szó. A műhelymunka témakörei között minőségbiztosítási jó gyakorlatok, ellenőrzési esettanulmányok, a vizsgára jelentkezés, a vizsgarend kialakítása és a vizsgáztatásban résztvevők feladatai fognak szerepelni.


Bővebb információ a www.nive.hu oldalon található.

2018-04-04 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>