Vissza

Adatszolgáltatás a két tanítási nyelvű általános iskolák célnyelvi méréséhez



A két tanítási nyelvű nevelést-oktatást folytató általános iskolában az Oktatási Hivatal által 2018. május 30-án megszervezett célnyelvi mérés során elvégzett iskolai vizsgálatok tanulói és intézményi adatait 2018. június 15-ig kell megküldeni az Oktatási Hivatal részére a Hivatal által meghatározott módon.

 

A két tanítási nyelvű nevelést-oktatást folytató általános iskolában az Oktatási Hivatal által 2018. május 30-án megszervezett célnyelvi mérés során elvégzett iskolai vizsgálatok tanulói és intézményi adatait 2018. június 15-ig kell megküldeni az Oktatási Hivatal részére a Hivatal által meghatározott módon. A két tanítási nyelvű általános iskolában megszervezett célnyelvi méréshez szükséges adatokat az érintett általános iskolák még 2017. november 24-ig megküldték az Oktatási Hivatal részére.


A mérések eredményét az érintett általános iskola az Oktatási Hivatal által közzétett javítókulcsok alapján állapítja meg, és az eredményeket idegen nyelvenként és évfolyamonként lebontva a honlapján, annak hiányában a helyben szokásos módon teszi közzé ugyancsak 2018. június 15-ig.

2018-06-13 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>