Vissza

Augusztus 6-ától lehet jelentkezni pótfelvételire



A 2018. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzésekre és a szakokra hétfő éjfélig, azaz legkésőbb 2018. augusztus 6-án lehet pótfelvételire jelentkezni.

 

A 2018. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzésekre és a szakokra hétfő éjfélig, azaz legkésőbb 2018. augusztus 6-án lehet pótfelvételire jelentkezni. A pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre azok jelentkezhetnek, akiket a július 25-én zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek felsőoktatási képzésre.


A jelentkezést a fenti időpontig hitelesíteni is szükséges Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlapot postára adva. A ponthatárokat előreláthatólag 2018. augusztus 24-én hirdetik ki. A felvett jelentkezők a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően felsőoktatási intézményüktől kapják meg 2018. augusztus 31-ig.


A pótfelvételire vonatkozó információk a www.felvi.hu/felveteli linken érhetők el.

2018-08-02 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>