Vissza

Pályaorientációs rendezvények szakképző iskolásoknak



A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal idén negyedik alkalommal rendezi meg a „Mi a pálya?” című pályaorientációs rendezvénysorozatot szakképző iskolásoknak, pedagógusoknak és egyéb szakembereknek.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal idén negyedik alkalommal rendezi meg a „Mi a pálya?” című pályaorientációs rendezvénysorozatot szakképző iskolásoknak, pedagógusoknak és egyéb szakembereknek. A sorozat egy országos műszaki pályaválasztó fesztivál is egyben, amelyen a részvétel diákok és a kísérőik számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött, ugyanis a fesztiválon 2,5 órás turnusokban fogadják a legfeljebb 400 fős csoportokat.


Az első helyszínt Budapest biztosította október 2-3-án, amelyet október 10-én Miskolc követ (Miskolci Városi Szabadidőközpont), majd Pécsett folytatódik október 17-én (Lauber Dezső Sportcsarnokban), ezt követően november 7-én Győrben (Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ), november 14-én Szegeden (Szeged Városi Sportcsarnok kerül sor újabb rendezvényre, végül pedig Debrecenben november 28-én zárul a „Mi a pálya?” 2018-as sorozata.

2018-10-09 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>