Vissza

Már lehet jelentkezni a februárban induló felsőoktatási képzésekre



Október 15-én megkezdődött a felsőoktatási keresztféléves felvételi eljárás a februárban induló felsőoktatási képzésekre. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. november 15-én éjfélig kell rögzíteni.

 

Október 15-én megkezdődött a felsőoktatási keresztféléves felvételi eljárás a februárban induló felsőoktatási képzésekre. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje az előző évekhez hasonlóan november 20., amely történhet Ügyfélkapun keresztül is. Az állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre azok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a szükséges felsőfokú végzettséggel vagy 2018 januárjában szerzik meg azt. A keresztféléves eljárásban meghirdetett önköltséges alapszakokra és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek legalább érettségi bizonyítvánnyal.

A jelentkezők legfeljebb 6 helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. Ezen felül további 3 hely jelölhető meg 2-2 ezer forint kiegészítő díj ellenében. A felvételi eljárás szabályait tartalmazó Tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések megtalálhatók a Felvin. A ponthatárok 2019. január 24-én kerülnek kihirdetésre.

2018-10-16 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>