Vissza

Letölthetők a 2019-től érvényes tanfelügyeleti és önértékelési kézikönyvek



Az Oktatási Hivatal minden évben frissíti a jogszabályi változások és a tapasztalatok alapján a tanfelügyeleti és önértékelési kézikönyveket. Tavaly sok év várakozást követően elkészültek a szakképző iskolákban alkalmazandó kézikönyvek is.

 

Az Oktatási Hivatal minden évben frissíti a jogszabályi változások és a tapasztalatok alapján a tanfelügyeleti és önértékelési kézikönyveket. Tavaly sok év várakozást követően elkészültek a szakképző iskolákban alkalmazandó kézikönyvek is. 2019. január 15-én az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) megjelentek a 2019. január 1-jétől megvalósuló országos pedagógiai-szakmai ellenőrzések (tanfelügyeleti látogatások) és önértékelések eljárásrendjét, elvárásrendszerét, eszközeit és módszereit tartalmazó, intézménytípusok szerinti kézikönyvek.


A változások az elmúlt években megvalósult tanfelügyeleti látogatások és önértékelések tapasztalatait, az érintettektől érkezett visszajelzéseket építették be – elsősorban a megfogalmazások pontosításával – a kézikönyvekbe.

2019-01-17 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>