Vissza

Január 28-ig lehet pályázni az Arany János Kollégiumi Programra



Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a nyolcadik évfolyamos tanulók számára az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre kiírt pályázatra 2019. január 28-ig lehet jelentkezni a 2018/2019. tanév rendje szerint.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a nyolcadik évfolyamos tanulók számára az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre kiírt pályázatra 2019. január 28-ig lehet jelentkezni a 2018/2019. tanév rendje szerint. A program célja, hogy a középiskolai kollégiumok által alkalmazható eszközrendszer támogatásával segítse a hátrányos helyzetű diákok tanulmányi eredményességét.

A programba jelentkezhet minden olyan tanuló, aki tanulói jogviszonyban áll, és a középiskola kilencedik évfolyamára jelentkezik (ideértve a nyelvi előkészítő évfolyamra vagy a két tanítási nyelvű oktatás kilencedik évfolyamára jelentkezőket is).


A pályázatokat a kiválasztott középiskola és a vele együttműködő kollégium közösen bírálja el, és a pályázat eredményéről 2019. február 8-áig tájékoztatják a jelentkezőket.

2019-01-29 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>