Vissza

Beszámolási határidő a felnőttoktatási támogatás felhasználásáról



A szakképzési centrumoknak az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenységnek normatív támogatására vonatkozóan elszámolási kötelezettséget a szakmai és pénzügyi beszámoló tekintetében február 20-ig kell teljesítenie a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felé.

 

A szakképzési centrumoknak az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenységnek normatív támogatására vonatkozóan elszámolási kötelezettséget a szakmai és pénzügyi beszámoló tekintetében február 20-ig kell teljesítenie a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felé. A támogatás a szakképzési évfolyamon folyó szakközépiskolai és szakgimnáziumi képzés mellett a szakközépiskola érettségi vizsgára felkészítő évfolyamain folyó közismereti oktatásra, az általános iskola 1-4. valamint 5-8. évfolyamán folyó oktatásra, valamint a négy évfolyamos gimnáziumi oktatásra fordítható.

A határidő a szeptember 1-jétől január 31-ig tartó első támogatási időszakról szóló beszámolásra vonatkozik a szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásával mértékére, feltételeire, folyósítására, valamint a támogatás felhasználásáról történő elszámolásra és ellenőrzésre vonatkozó szabályokat tartalmazó rendelet értelmében.

2019-02-18 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>