Vissza

Elérhetők a IV. Országos Szaktanácsadói Konferencia szakmai anyagai



Már letölthetők a IV. Országos Szaktanácsadói Konferencia előadásának anyagai, amelyet az Oktatási Hivatal tartott 2019. február 12-én.

 



Már letölthetők a IV. Országos Szaktanácsadói Konferencia előadásának anyagai, amelyet az Oktatási Hivatal tartott 2019. február 12-én. A plenáris előadások prezentációi között megtalálható „A szaktanácsadó szerepe és lehetőségei a lemorzsolódással veszélyeztetetett intézmények támogatásában” című, amelyet Benczúr Katalin, az Oktatási Hivatal főosztályvezető-helyettese adott elő, illetőleg „Az országos szaktanácsadói rendszer működtetésének tapasztalatai” előadás, amelyet Brassói Sándornak, az Oktatási Hivatal elnökhelyettesének a tolmácsolásában hallhattak a résztvevők.

A szekcióülések prezentációi között megtalálhatók – többek között – „A természettudományos szaktanácsadók közreműködési lehetőségei a Scientix projektben 1.”, „A tematikus szaktanácsadás szerepe a lemorzsolódás megelőzésében”, „Az óvoda-iskola átmenet megközelítése”, a „Hogyan könnyítsük meg az óvoda-iskola átmenetet?”, illetőleg „A szaktanácsadó lehetőségei a tantárgyi és iskolafüggetlen szövegértés fejlesztésében” című előadások anyagai is az Oktatási Hivatal honlapján.

(https://www.oktatas.hu)

2019-02-26 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>