Vissza

Ügyintézési határidő hosszabbítása az E-felvételin



Az Oktatási Hivatal két nappal, július 12-ig hosszabbította meg a felsőoktatási felvételi dokumentumfeltöltési és egyszeri sorrendmódosítási határidejét a honlapján 2019. június 6-án megjelent közlemény szerint. Június első hétvégéjén technikai okokból átmenetileg nem volt elérhető a felsőoktatási felvételi ügyintézési rendszere, az E-felvételi. A rendszert azóta helyreállították.

 


 
Az Oktatási Hivatal két nappal, július 12-ig hosszabbította meg a felsőoktatási felvételi dokumentumfeltöltési és egyszeri sorrendmódosítási határidejét a honlapján 2019. június 6-án megjelent közlemény szerint. Június első hétvégéjén technikai okokból átmenetileg nem volt elérhető a felsőoktatási felvételi ügyintézési rendszere, az E-felvételi. A rendszert azóta helyreállították. A jelentkezők érdekeit szem előtt tartva, valamint a jogszabályi előírásoknak megfelelően az Oktatási Hivatal meghosszabbította az ügyintézési határidőt.

A 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során személyes az adatok módosítására eredetileg 2019. július 10-ig lett volna lehetőség. Szintén eddig a határidőig (azaz a módosítás következtében július 12-ig) lehet a jelentkezés benyújtásakor még rendelkezésre nem álló dokumentummásolatokat benyújtani, jelentkezési helyet vagy helyeket visszavonni, valamint egy alkalommal sorrendet módosítani.

A 2019-ben külföldi középiskolában érettségizett vagy külföldi felsőoktatási intézményben oklevelet szerzett jelentkezők esetében a dokumentumfeltöltési határidő július 18-ára módosult.

2019-06-11 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>