Vissza

Elérhető a 2020. évi pedagógusminősítési felület az OH honlapján



Az Oktatási Hivatal elérhetővé tette a 2020. évi pedagógus minősítési eljáráshoz kapcsolódó portfólió-, valamint pályázati felületet. A 2020-ban minősítő vizsgán, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok és a nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak körének meghatározását követően a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatok minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfólió elkészítéséhez, illetőleg a Mesterpedagógus és Kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázathoz kapcsolódó dokume

 



Az Oktatási Hivatal elérhetővé tette a 2020. évi pedagógusminősítési eljáráshoz kapcsolódó portfólió-, valamint pályázati felületet. A 2020-ban minősítő vizsgán, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok és a nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak körének meghatározását követően a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatok minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfólió elkészítéséhez, illetőleg a Mesterpedagógus és Kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázathoz kapcsolódó dokumentumok feltöltési határideje 2019. november 25.

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása alapján a 2020. évi minősítési eljárásra 19.876 pedagógus jelentkezett. A Hivatal valamennyi érintett pedagógusnak, illetve nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottnak értesítést küldött a minősítésre jelentkezés elbírálásáról, elutasítás esetén a fellebbezés módjáról, valamint a portfólió/pályázat feltöltésének módjáról.

Érdekelt Ön a minősítésben? Írja meg portfólióját könnyedén szakmai anyagunk segítségével!

Kattintson ide a 15 napos díjmentes próbaregisztrációért!

2019-07-02 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>