Vissza

Elérhető a Köznevelési Hídprogramban a 2019/2020-as tanévben közreműködő intézmények listája



A tanév rendjéről szóló rendelet értelmében a Köznevelési Hídprogramban közreműködő intézményeket az oktatásért felelős miniszter március 28-ig kellett hogy kijelölje. A Tankerületi Központok ennek megfelelőn tájékoztatták a Köznevelési Hídprogramra kijelölt intézményekről az általános iskolákat, valamint megküldték részükre a tanulói jelentkezési lapokat. A Klebelsberg Központ honlapján tette közzé a Köznevelési Hídprogram megvalósítására kijelölt intézmények listáját, valamint az eljárásrendről tájékozta

 




A tanév rendjéről szóló rendelet értelmében a Köznevelési Hídprogramban közreműködő intézményeket az oktatásért felelős miniszter március 28-ig kellett hogy kijelölje. A Tankerületi Központok ennek megfelelőn tájékoztatták a Köznevelési Hídprogramra kijelölt intézményekről az általános iskolákat, valamint megküldték részükre a tanulói jelentkezési lapokat. A Klebelsberg Központ honlapján tette közzé a Köznevelési Hídprogram megvalósítására kijelölt intézmények listáját, valamint az eljárásrendről tájékoztatta a Tankerületi Központokat.

Klebelsberg Központ honlapján (https://kk.gov.hu/2019-evi-koznevelesi-hid-program) megtalálható a szükséges jelentkezési lap, az intézmények listája, valamint a „Köznevelési HÍD 2019 Útmutató” is.

2019-07-04 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>