Vissza

Az országos tanévnyitók helyszínei



A 2019/2020-as tanév nyitányaként összesen 20 helyszínen kerül sor az országos tanévnyitó rendezvénysorozatra az Oktatási Hivatal szervezésében. A helyszínek: Békéscsaba, Eger, Budapest, Nyíregyháza, Szekszárd, Székesfehérvár, Tatabánya, Debrecen, Szolnok, Pécs, Kecskemét, Veszprém, Kaposvár, Szeged, Szombathely, Budapest, Balassagyarmat, Zalaegerszeg, Győr, Miskolc. A nemzetiségi tanévnyitó helyszíne a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtár Veres Pálné

 



A 2019/2020-as tanév nyitányaként összesen 20 helyszínen kerül sor az országos tanévnyitó rendezvénysorozatra az Oktatási Hivatal szervezésében. A helyszínek: Békéscsaba, Eger, Budapest, Nyíregyháza, Szekszárd, Székesfehérvár, Tatabánya, Debrecen, Szolnok, Pécs, Kecskemét, Veszprém, Kaposvár, Szeged, Szombathely, Budapest, Balassagyarmat, Zalaegerszeg, Győr, Miskolc. A nemzetiségi tanévnyitó helyszíne a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtár Veres Pálné utcai Telephelye lesz.

A tanévnyitókra 2019. augusztus 26. és szeptember 4. között kerül sor, egységesen 10:00 órai kezdéssel (kivéve Balassagyarmaton, ott 9:30-kor) a helyszín szerint illetékes Pedagógiai Oktatási Központok bevonásával, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Klebelsberg Központ közreműködésével. További információk és pontos dátumok az Oktatási Hivatal oldalán érhetők el (www.oktatas.hu).

2019-08-13 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>