Vissza

Szeptember 20-ig kell jelentkezni az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyekre



A 2019/2020-as tanévben szeptember 20. a jelentkezési határidő az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV) – a filozófia kivételével. A tanulóknak minden versenyre abban a középiskolában kell jelentkezniük, amellyel az adott tantárgy vonatkozásában a tanulói vagy vendégtanulói jogviszonyuk fennáll. A vendégtanulói jogviszony megszűnte után a tanuló saját iskolájában jelentkezhet a versenyre abból a tárgyból is, amelyre korábbi vendégtanulói jogviszonya alapján vált jogosulttá. A jelentkezést az is

 



A 2019/2020-as tanévben szeptember 20. a jelentkezési határidő az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV) – a filozófia kivételével. A tanulóknak minden versenyre abban a középiskolában kell jelentkezniük, amellyel az adott tantárgy vonatkozásában a tanulói vagy vendégtanulói jogviszonyuk fennáll. A vendégtanulói jogviszony megszűnte után a tanuló saját iskolájában jelentkezhet a versenyre abból a tárgyból is, amelyre korábbi vendégtanulói jogviszonya alapján vált jogosulttá. A jelentkezést az iskola igazgatójához kell benyújtani.

A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az OKTV adminisztrációs rendszerében (ADAFOR OKTV alrendszerében) kerül sor. A tanulók – a versenyidőpontok és a kategóriák figyelembevételével – tetszőleges számú tantárgy versenyére jelentkezhetnek. Egy tanuló – az informatika kivételével – egy tantárgy versenyének csak egy kategóriájában versenyezhet.

2019-09-16 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>