Vissza

Tájékoztatók a középfokú beiskolázással kapcsolatban



A középfokú beiskolázás tanulmányi területeinek megadásáról szóló közlemény megjelenése előtt egy nappal az Oktatási Hivatal közzétette a honlapján a „Felvételi a középfokú iskolákban a 2019/2020. tanévben” című tájékoztatót is.

 középiskolai felvételi


 
A középfokú beiskolázás tanulmányi területeinek megadásáról szóló közlemény megjelenése előtt egy nappal az Oktatási Hivatal közzétette a honlapján a „Felvételi a középfokú iskolákban a 2019/2020. tanévben” című tájékoztatót is. Emellett a „Tájékoztató a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a központi írásbeli vizsgákról” című dokumentum is segíti a diákokat, a szülőket és az általános iskolákat a középfokú beiskolázás rendjével, valamint a központi írásbeli vizsgákkal kapcsolatban. A tájékoztatókból a középfokú iskolák is informálódhatnak a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a központi írásbeli vizsgákról.

A tájékoztatókkal és a közleménnyel egyidejűleg megnyílt a „KIFIR tanulmányi területek és felvételi tájékoztató megadása a középfokú intézmények számára a 2020/2021. tanévre” elnevezésű program, amelyben a közleménynek megfelelően a középfokú intézmények megadhatják a 2020/2021. tanévben induló tanulmányi területeik belső kódjait és jellemzőit, valamint feltölthetik a felvételi tájékoztatójukat.

2019-10-03 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>