Vissza

Az iskolák október 24-én és 25-én vehetik át az OKTV feladatlapjait



A 2019/2020-as tanévben megszervezendő Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny kapcsán az intézményvezetők 2019. október 24-én és 25-én vehetik át az Oktatási Hivatal munkatársaitól a versenyek feladatlapjait zárt csomagolásban a matematika I-II-III. kategória, a fizika I-II. kategória és informatikából I-II. kategória kivételével. Utóbbi versenyek esetén az első forduló központi írásbeli feladatait az Oktatási Hivatal elektronikus úton az OKTV adminisztrációs rendszerének segítségével (ADAFOR) juttatja

 OKTV



A 2019/2020-as tanévben megszervezendő Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny kapcsán az intézményvezetők 2019. október 24-én és 25-én vehetik át az Oktatási Hivatal munkatársaitól a versenyek feladatlapjait zárt csomagolásban a matematika I-II-III. kategória, a fizika I-II. kategória és informatikából I-II. kategória kivételével. Utóbbi versenyek esetén az első forduló központi írásbeli feladatait az Oktatási Hivatal elektronikus úton az OKTV adminisztrációs rendszerének segítségével (ADAFOR) juttatja el az iskolákba.

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre a jelentkezési határidő – a filozófia kivételével – szeptember 20. volt, és szeptember 27-ig kellett összesítenie és rögzítenie a középiskola igazgatójának az ADAFOR-ban a tanulók jelentkezését a versenyekre.

2019-10-21 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>