Vissza

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás huszadjára



Idén huszadik alkalommal rendezik meg az Educatio Kiállítást a középiskolások számára. A rendezvényen a felsőoktatási intézmények mutatkoznak be, köztük külföldi egyetemek is.

 Educatio


2020. január 9. és 11. között kerül megrendezésre a jubileumi, 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpon. A rendezvényt – amelynek célja, hogy Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre – az Oktatási Hivatal és a HÖOK közösen szervezi meg. A 20.000 négyzetméteren megrendezésre kerülő kiállításon várhatóan mintegy 200 kiállító és 50.000 látogató vesz részt, köztük 17 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye.

A látogatók az intézmények diákjaitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, illetve főiskolák képzéseiről, az OH munkatársai pedig a felvételi eljárás szabályairól, részleteiről, valamint a diplomások elhelyezkedési esélyeiről tájékoztatják az érdeklődőket; a pályaválasztás előtt állók pedig szakpszichológus segítségével személyre szabott karrierépítési tanácsokat kaphatnak. További információk a www.educatioexpo.hu oldalon olvashatók.

2020-01-09 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>