Vissza

Tájékoztató az agrár Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek elődöntőjéről



A Nemzeti Agrárkamara honlapján, a www.nak.hu-n olvasható a tájékoztató az országos versenyek időpontjáról és feltételeiről, valamint a versenykiírásokról.



A Nemzeti Agrárkamara 2020. január 16-án tájékoztatót jelentetett meg az agrárszakmákban szervezett Országos Szakmai Tanulmányi Verseny és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny írásbeli elődöntőjével kapcsolatban (www.nak.hu/szakmai-infok/szakkepzes).

Az elődöntőket egységesen a Szent István Egyetem Tudástranszfer Központ (Gépmúzeum) épületében rendezik meg 2020. január 28-án és 29-én. Január 28-án 10.00 órától (kedden) a Környezetvédelmi technikus, a Parképítő és fenntartó technikus, az Erdészeti és vadgazdálkodási technikus, valamint a Mezőgazdasági technikus szakmákban, 13.00 órától az Állattenyésztő és állategészségügyi technikus, a Pék, a Húsipari termékgyártó, az Élelmiszeripari technikus és az Élelmiszeripari analitikus technikus szakmákban, 2020. január 29-én (szerdán) 10.00 órától pedig a Mezőgazdasági gépész és a Mezőgazdasági gépésztechnikus szakmákban lesz az írásbeli.


A versenyzőknek magukkal kell vinni az írásbeli feladat megoldásához szükséges eszközöket és a személyi igazolványukat.

2020-01-21 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>