Vissza

Felajánlások egyéni tanácsadásra



A felajánlás célja a digitális átállás segítése. A támogatást az Oktatási Hivatal szakértői végzik a honlapon keresztül.


A tantermen kívüli, digitális munkarendhez kapcsolódó Módszertani Ajánlás, amely 2020. március 14. óta folyamatosan frissül az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) kibővült egy olyan szolgáltatással, amely az új munkarendhez kapcsolódó egyéni tanácsadásra vonatkozó felajánlásokat tartalmazza.

A 2020. március 26-án már 29 darab felajánlást összegyűjtő linken megadott elérhetőségeken olyan pedagógus szakértőktől kérhető segítség, akik felajánlották, hogy szívesen segítenek egy másik iskolának a digitális átállásban. A link kulcsszavai megmutatják, hogy milyen szakterületen vagy tantárgyban, konkrétan milyen problémák esetén fordulhatnak hozzájuk az érdeklődő pedagógusok vagy köznevelési intézmények. (Például „Felső tagozat, Középiskola, Kémia, Tanulásmenedzsment, Digitális pedagógia, Általános módszertan”).

A további felajánlásokat a viktor.neumann@emmi.gov.hu címen várják, amelyben fel kell tüntetni a szakterületet, a nevet, az elérhetőséget és egy rövid információt a felajánlást tevőről (Például „IKT mentor, IKT szaktanácsadó, szakmai igazgatóhelyettes”.)

 

2020-03-31 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>