Vissza

Megjelent a 2020/2021-es tanévre szóló tankönyvjegyzék



Megjelent a 2020/2021-es tanévre szóló tankönyvjegyzék, amelyet az Oktatási Hivatal április 1-jén hozott nyilvánosságra honlapján (www.oktatas.hu). A jegyzéken a közismereti okttaás mellett vallási és szakképzési tankönyvek is megtalálhatók.


Megjelent a 2020/2021-es tanévre szóló tankönyvjegyzék, amelyet az Oktatási Hivatal április 1-jén hozott nyilvánosságra honlapján (www.oktatas.hu). Az 1267 oldalas kereshető verzióban és pdf formátumban is megtalálható tankönyvjegyzék három fő részből áll: közismereti, a vallás- és hitoktatáshoz kapcsolódó, illetőleg szakképzési tankönyvek. Az oktatási és kulturális miniszter által jóváhagyott kompetenciaalapú oktatási program részeként jóváhagyott tankönyveket tartalmazó rész (511-512. oldal) jelenleg üres.

A tankönyvjegyzéken szereplő adatok között megtalálható a tantárgy neve, a kiadói kód, a szerző vagy szerzők neve, az ajánlott iskolatípus, a kiadó neve, a tankönyv címe, az ajánlott évfolyam, a megjelenés helye és éve, az hogy nyelvoktató vagy két tanítási nyelvű oktatás célját szolgálja-e a tankönyv, a tankönyv ára, a határozat száma, az érvényességi ideje, a kapcsolódó kiadványok és a kiadvány tömege is. A kiadói kód és a kapcsolódó kerettanterv mellett szakképzési tankönyv esetén a szakképesítés neve, a szakmacsoport és az OKJ-szám is feltüntetésre került.

2020-04-02 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>