Vissza

Online munkaértekezleteket tart a szakképzésért felelős helyettes államtitkár



Online munkaértekezleteket tart Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár a szakképzési centrumok vezetőinek. A cél: az új szakképzési törvény bevezetésének elősegítése.

szakképzés, Pölöskei Gáborné
Az Innovatív Képzéstámogató Központ honlapján (https://ikk.hu/hirek) található tájékoztató értelmében az Innováció és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Pölöskei Gáborné a járványhelyzetre tekintettel online munkaértekezleteken segíti a szakképzési centrumok felkészülését a következő tanévre. Még az év elején került sor a legtöbb megyében úgynevezett tájékoztató értekezletekre, amelynek elsődleges célja az új szakképzési törvény és végrehajtási rendeletének ismertetése és a szakképzés új rendszerének bevezetésére való felkészítés volt.

Az „országjárás” csak március közepéig tudott megvalósulni, ezért azoknak a szakképzési centrumvezetőknek, akik már nem részesülhettek a személyes egyeztetésben, a minisztérium online értekezletet szervez, amelyeken az igazgatók tájékoztatást kapnak a szeptemberi tanévkezdésre való felkészüléshez. Az online egyeztetés is lehetőséget biztosít az igazgatóknak, hogy feltegyék kérdéseiket a változásokkal kapcsolatban.

 

2020-05-19 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>