Vissza

Az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata június 2-től fokozatosan újranyit



Az Oktatási Hivatal közleménye szerint június 2-ától a járványhelyzet enyhülésével fokozatosan újranyitja személyes ügyfélszolgálatát.

 Oktatási Hivatal

2020. május 28-án tette közzé az Oktatási Hivatal a közleményét, amely szerint a járványhelyzet enyhülésével fokozatosan újranyit személyes ügyfélszolgálatuk. 2020. június 2-től heti három nap tart nyitva az ügyfélszolgálat, de egyelőre csak korlátozott ügyintézési lehetőségekkel. A Hivatal ügyfélszolgálati irodája fokozatosan tér vissza megszokott működési rendjéhez, amely azt jelenti, hogy a hétfői, a szerdai és a csütörtöki napokon tart nyitva 9 és 12, valamint 13 és 16 óra között. (A hétfői nyitvatartás a Pükösd miatt valószínűleg először a június 8-ával kezdődő héten fog megtörténni.)

Az Oktatási Hivatal e-mailen és telefonon továbbra is a szokott rendben válaszol a kérdésekre és kérik, hogy au ügyfelek lehetőség szerint az elektronikus ügyintézési lehetőségeket használják. Az ügyfélszolgálati irodába személyesen érkezőknek több szabályra hívják fel a figyelmét (egyszerre bent tartózkodók száma, a fénymásolási lehetőség hiányára, kézfertőtlenítő használata, maszk használata stb.)"

2020-05-29 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>