Vissza

Június 16-ig lehet jelentkezni a Napközi Erzsébet-táborokba



Az idei Erzsébet-táborokban a higiéniai előírásokra nagy hangsúlyt fektetnek. Ami viszont a programokat illeti, az a szokásos rendben fog zajlani.

2020 nyarán nyolc héten át tartanak a Napközi Erzsébet-táborok, június 29-től augusztus 28-ig. A hétfőtől péntekig tartó Napközi Erzsébet-táborok az ország bármely településén megvalósíthatók. A 8 és 17 óra közötti napi négyszeri étkezés, a változatos élményprogramok és a kirándulások is a táboroztatási rendszerben finanszírozottak.

A jelentkezéseket iskolák, családsegítő szolgálatok és központok, valamint kötelező közművelődési feladatokat ellátó intézmények nyújthatják be maximum 20 fős általános iskolás korú 1-8. évfolyamos gyermekcsoportokkal. Minden 10 fő gyermekre 1 fő kísérő részvételét kell tervezni. Jelentkezni június 16-án 18 óráig lehet a www.erzsebettaborok.hu oldalról is elérhető ún. „E-tábor Plusz” felületen. A 2020-as Napközi Erzsébet-táborokban a higiéniai szabályok, a biztonsági, valamint az egészségügyi protokoll és előírások tekintetében még körültekintőbben javasolt eljárni.

2020-06-16 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>