Vissza

Július 9-ig van lehetőség a dokumentumok pótlására a felsőoktatási felvételiben



A felsőoktatási felvételiben július 9-én éjfélig van lehetőség a dokumentumok pótlására. A pótlás az e-felvételin keresztül történik.

felsőoktatási felvételi

A felsőoktatási intézményekbe történő felvételi eljárás keretében 2020. július 9-én éjfélig pótolhatók az E-felvételi felületén a 2020. február 15. után megszerzett és a felvétel feltételéül szolgáló, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok.

Az E-felvételiben a beszkennelt iratok a „Dokumentumok” menüpontban tölthetők fel a „Jelentkezésekhez szükséges dokumentumok” táblázatból vagy a „Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok” táblázatban található „Új dokumentum csatolása” gombra kattintva.


Ugyanitt a már benyújtott dokumentummásolatok feldolgozottsági státusza („Továbbítva feldolgozásra”, „Feldolgozás alatt”, „Feldolgozva”, „Elutasítva”) is nyomon követhető. Amennyiben a feltöltés sikeres volt, a fájl megjelenik a jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatában. A dokumentumok feldolgozási folyamata néhány napot vesz igénybe.

2020-07-06 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>