Vissza

Szeptember 7-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra



Szeptember 7-ig kell jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra, azoknak is, akik a járvány miatt tavasszal nem tették le a vizsgát.

 

A 2020/2021-es tanévben szeptember 7. az őszi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap benyújtásának határideje. Az érettségi vizsgára történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történhet. A jelentkezési lapot a május-júniusi vizsgaidőszak esetén február 15-ig, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén szeptember 5-ig lehet benyújtani a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához.

Tekintettel arra, hogy ebben a tanévben szeptember 5. szombati napra esik, így a jelentkezési határidő 2020. szeptember 7.

A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni. Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő. A jelentkezési lapon a kötelező vizsgatárgyak mellett fel kell tüntetni a kötelezően és a szabadon választható vizsgatárgyakat, a vizsga szintjét, valamint fajtáját.

2020-09-01 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>