Vissza

"A szakképzés jövője” - Szakmai konferenciák online térben



"A szakképzés jövője" címmel ősszel konferenciasorozatot rendez az MKIK és az ITM, amely időközben online térbe lett áthelyezve.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológia Minisztériummal együttműködve 2020 őszén szakmai konferenciát szervez „A szakképzés jövője” címmel. A 10:00 órakor kezdődő és 15:30-ig tartó online konferenciák időpontjai október 6. és október 13. Az első konferencia célcsoportja Budapest és Pest megye, a másodiké pedig Észak- Magyarország, Észak- Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl gazdálkodó szervezetei, duális képzőhelyei.

A konferenciára az annak időpontját megelőző 5 napig lehet regisztrálni. Az előadások után az előzetesen megküldött kérdések megválaszolásra kerülnek az MKIK, az ITM és az előadók részvételével, amelyhez a kérdéseket az adott konferenciát megelőző egy héttel bezárólag van lehetőség megküldeni. További információ a https://mkik.hu/hirek/a-szakkepzes-jovoje-szakmai-konferenciak-online-terben linken olvasható."

2020-09-09 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>