Vissza

Javaslat a járványügyi protokoll intézményi szintű megvalósításához



Az IKK ajánlást készített a szakképzési centrumok részére, hogy a járvánnyal kapcsolatban milyen munkacsoportokat alakítsanak. Például kitérnek a digitális oktatás lehetőségeire is.

 

„Javaslat a járványügyi protokoll intézményi szintű megvalósításához” címmel ajánlást jelentetett meg az Innovatív Képzéstámogató Központ (https://ikk.hu). A javaslat a szakképzési centrumok részére fogalmaz meg feladatot, ajánlást a tantermen kívüli, digitális munkarendre történő elsősorban részleges vagy teljes átállás intézményi szintű szabályrendszerének kialakítása és az intézményi szabályozásokban való megjelenítés előkészítése céljából.


A dokumentum digitális, oktatásszervezési, valamint egészségügyi munkacsoportok létrehozását javasolja a szakképzési centrumok részére, amelyeknek meghatározza a feladatkörét is. A javaslat kitér – többek között – az esetleges eltérő csengetési rend kialakítására, a gyakorlat szervezésére, az étkezés rendjének ütemezett meghatározására, a különböző osztályok közötti tanórák szervezésének mellőzésére.

2020-10-01 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>