Vissza

November 25-ig kell feltölteni a portfóliót



Az érintett pedagógusoknak november 25-ig kell feltölteni portfóliót vagy pályázatot az informatikai rendszerbe. Tehát azoknak, akik jelentkeztek a 2021-es pedagógusminősítésre, ma éjfélkor lejár a portfólió feltöltésének határideje.

 

Az érintett pedagógusoknak legkésőbb a minősítés évét megelőző év november 25. napjáig kell feltölteni a portfólióját vagy pályázatát az informatikai rendszerbe. A portfólió, pályázat feltöltésére szolgáló informatikai hozzáférést június 30-ától – vagy év közben létesített munkaviszony, közalkalmazotti jogviszony esetén ettől eltérő időpontban – kellett biztosítani úgy, hogy a portfólió, pályázat feltöltésére legalább negyvenöt nap álljon rendelkezésre. A járványhelyzet miatt a pedagógusminősítés szabályai némileg módosultak, legtöbb elemét az online megoldásokra átterelve.

Az online minősítési eljárásban azok a pedagógusok vehetnek részt, akiknek a Pedagógus I., Pedagógus II., Mesterpedagógus vagy Kutatótanár fokozat elérését célzó minősítési eljárásukra 2020. november 23. napját követően kerül sor. Az online minősítési eljárásra külön nem szükséges egyénileg vagy az intézményvezető közreműködésével jelentkezni, az a minősítési tervbe bekerült pedagógusok esetében egységesen alkalmazandó. A minősítési eljárás szervezési folyamata változatlan, a minősítő bizottsági tagok kijelölése, a szervezéshez kapcsolódó határidők változatlanok.

2020-11-25 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>