Vissza

Megtekinthetők a felvételi jegyzékekA 2018/2019-es tanévre vonatkozó felvételi jegyzékeket 2018. március 14-ig kellett nyilvánosságra hozniuk a középfokú iskoláknak a felvételi vizsgák befejezését követően.

 

A 2018/2019-es tanévre vonatkozó felvételi jegyzékeket 2018. március 14-ig kellett nyilvánosságra hozniuk a középfokú iskoláknak a felvételi vizsgák befejezését követően.

A felvételi jegyzékek megtekinthetők az iskolák honlapjain. A nyilvánosságra hozott jegyzékekben a jelentkezők az oktatási azonosító számukkal szerepelnek, egyéb személyes adataik nélkül. Ha a jelentkező a jelentkezési lapján kérte, hogy a felvételi jegyzékben egyéni adat, jelige alkalmazásával szerepeltessék, akkor a középfokú iskola az oktatási azonosító szám helyett a jelentkező egyéni adatát, jeligéjét tünteti fel.
A felvételi jegyzéket tanulmányi területenként kellett elkészíteni, valamennyi, az adott tanulmányi területre jelentkező feltüntetésével. A jegyzék a jelentkező azonosító adata mellett tartalmazza a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredményét és az iskola által meghatározott rangsorban elfoglalt helyét.

2018-03-19 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>