Vissza

A tanulók OKTV-re történő jelentkezésének a rögzítése az ADAFOR-banA középiskola igazgatójának 2018. szeptember 28-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).

 


 
A középiskola igazgatójának 2018. szeptember 28-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).

A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A jelentkezéseket az iskola igazgatójának vagy a megbízottjának az ADAFOR iskolai programja segítségével kell rögzítenie, és azon 2018. szeptember 28-ig kell továbbítania az Oktatási Hivatalba, ahol az ADAFOR központi programja regisztrálja azokat.


A határidő után az Oktatási Hivatal nem fogad további jelentkezéseket. A jelentkezési feltételeknek való megfelelés ellenőrzése valamint a megfelelő kategóriába történő besorolás az igazgató feladata és felelőssége.

2018-09-26 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>